Mint minden mozgásformának, úgy a gymsticknek is számos előnye van. Ha rendszeresen végzed, akkor rövid időn belül észlelhetsz majd változásokat magadon és persze magadban. A gymstick edzés Kaposváron is működik, ahol egy igazán inspiráló csapat tagja lehetsz. Lássuk, hogy miért érdemes kipróbálnod! 

Gymstick edzés Kaposváron 

Az aktív életmód elengedhetetlen feltétele annak, hogy idősebb korban is egészségesen élhess. A megfelelő sporttal karban tarthatod az izmaidat, kevesebbet fájnak az egyes testrészeid, ráadásul az alakod is sokkal tónusosabb lehet. De vajon miért érdemes a gymstick edzést választanod Kaposváron

1. Ok: Remek közösség tagja lehetsz 

A csapat tagjai támogatják és inspirálják egymást. Nem mindenkinek van ugyanis mindig kedve mozogni, de közösségben sokkal egyszerűbb rávenni magadat a mozgásra. Nem igaz? Egymást segítjük, legyen szó a sportról, vagy az élet bármilyen területéről. 

2. Ok: A célok elérése 

Velünk biztosan elérheted a kitűzött célokat, hiszen mindig ott leszünk melletted, hogy változni tudj. Kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból, miközben óvod az egészségedet az aktív életmóddal.  

3. Ok: A feszültség levezetése 

A legtöbb sport alkalmas arra, hogy a hétköznapok alatt felgyülemlett feszültséget levezethesd. A gymstick azonban nemcsak ebben segít, hiszen jó zenére, vidám hangulatban tudhatod le az aznapi mozgást. A ritmusos dalok amúgy is jó hatással vannak a lelkedre, hát még akkor, ha közben aerob edzést is végzel.  

fittiam-edzestar-banner-fekvo

Mit érdemes tudni még a kaposvári gymstickről? 

Ha a munkád során sokat töltesz gép előtt, akkor valószínűleg egész nap ülve dolgozol. Sajnos ez nincs jó hatással a gerincre, de az izmokra sem. Ahhoz, hogy ne alakuljon ki fájdalom, nem árt csatlakoznod hozzánk. Itt szakképzett segítséget kaphatsz, aminek hatására ízületkímélő módon végezhetsz aktív életmódot.  

A FittIam edzésen ráadásul egy igazán fiatalos és vidám közösség tagja lehet, ahol nem számít sem a kor, sem pedig az edzettségi állapotod. Bármikor jól tudod magad érezni, ami jól jöhet a szürke hétköznapok során. Sokan kezdőként jönnek hozzánk, de akadnak olyanok is, akik túlsúllyal rendelkeznek. Nekik sem okozott még problémát azonban egyetlen edzés sem, mindig jól érzik magukat és szívesen csatlakoznak a csapathoz.  

A gymstick segíthet a testtartás helyreállításában, elfelejtheted a hátfájdalmakat és a nyaki kellemetlenségeket. Az edzésen olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek fejlesztik az izmokat és a törzset, így az sokkal stabilabbá válhat.  

Összegezve 

A gymstick edzés egy aerob mozgásforma, aminek hatására végre megszabadulhatsz a fájdalmaktól. Nálunk, a FittIam-nél egy remek közösség tagja lehetsz, akik segítenek elérni a céljaidat. Emellett a heti rendszeres sport hatással van a feszültség levezetésére, az immunrendszer erősítésére is, így érdemes kipróbálnod ezt az ízületkímélő mozgásformát. Ajánlom a Mi a gymstick edzés? című cikket is.