Rólam

Ferge- Tóth Judit vagyok, személyi edző, Smart Aerobic és Gymstick trainer. A FittIam közösség alapítója, anya és feleség.

Miért a FittIam lehet az a közösség, ami boldoggá tesz?

Mert itt mindenki…

  • erős
  • hihetetlen
  • varázslatos
  • lenyűgöző
  • gyönyörű
  • fejlődőképes
  • segítőkész
  • abban a cipőben jár, mint Te

Nem fogod elhinni, de pár éve én is úgy kezdtem, mint Te. Az elején nehéz volt felállni és elkezdeni az edzést. Majd minden egyes alkalommal nehéz volt elindulni, de amikor benne voltam és csináltam, akkor már egyre könnyebb volt. Közben persze néhány körtől is kifulladtam, de az eredményeim egyre jobbak lettek hónapról hónapra. Már önmagáért, a sikerélményért érdemes volt, amit minden edzés végén éreztem. „Megint végigcsináltam egy edzést, megint tettem egy lépést a céljaim felé.”

Ezeket az edzéseket egyedül, segítő, támogató csapat nélkül végeztem.

A várandósság természetesen mindent megváltoztatott. Kevesebb mozgás, több étkezés és várandóssággal együtt járó hatások miatt 30 kg-ot híztam. Rám is igaz volt a „kettő helyett eszik” szólás…vagy akár három helyett!:)

2015 decemberben megszületett kislányom és jöttek a babás mindennapok. Többek között kihívást jelentett a napi séta is. A 4. emeleten laktunk, de az 1. emelet után már fulladtam és fájt mindenem. Éreztem, hogy változtatnom kell. Lassú, fokozatos változás volt. Egyre többet bírtam a sportban.

Természetesen voltak nehéz napok, nehezen elkezdett, majd 10 perc után feladott edzések.

Miért fulladt kudarcba egy-egy edzésem? Mert nem volt körülöttem egy lendületes, inspiráló közösség. Egyénileg próbáltam boldogulni.

A Fitness Company fitness iskolában elvégeztem a nemzetközileg is elismert „Csoportos fitness instruktor” OKJ képzést és a „Gymstick Muscle trainer” képzést.

Évekkel később ezért határoztam el, hogy létrehozok egy olyan közösséget, ahol nem csak a szokásos edzéseket nyomjuk minden héten, hanem egy valódi csapatot alkotunk, ahol támogatjuk, segítjük egymást. Ahol hétköznapi emberek tesznek az egészségükért. Ahol nem szégyen, ha nem „tökéletes” az alakod.

Gyere és tartozz közénk!

Figyelek Rád!

Vigyázok Rád!

Együtt megcsináljuk!

Judit

Elérhetőség

Email: info@fittiam.hu

Telefon: +3630 699 5863