Gymstick edzés Kaposváron

Ízületkímélő, alakformáló Gymstick Muscle edzések a FittIam szervezésében!

A mozgásszegény életmód korunk civilizációs betegségeinek legfőbb oka. Az egészség megőrzése, mentális és fizikai aktivitásunk jelentősen függ a megfelelő mennyiségű és minőségű testmozgástól. Életünk minden részére kihat, ezért a magánéletben és a munkahelyen is egyaránt minőségi javulást érhetünk el a jól kiválasztott testmozgással.

A Gymstick egy aerob mozgásforma. Segítségével hatékonyan élhetünk egészséges és aktív életet kortól függetlenül.

Időpont:

Hétfő 19:00 – 20:00

Helyszín:

XL Fittlesz edzőterem, Kaposvár, Arany János utca 2/A.

A FittIam alakformáló Gymstick edzései Neked is segíthetnek abban, hogy…

 • Visszanyerd az önbizalmadat.
 • Olyan méretű ruhát hordhass, amilyet szeretnél.
 • Bátran mehess a strandra.
 • Jobb formában legyél, mint 20 évesen.
 • Aznapi mozgásigényt kipipálhasd. 🙂

Ferge- Tóth Judit vagyok, Gymstick muscle tréner, csoportos fitness instruktor. A FittIam közösség alapítója.

Neked hoztam létre a FittIam edzéseket, hogy ha…

 • Sokat ülsz a munkád miatt.
 • Még nem találtad meg a számodra megfelelő edzésformát.
 • Érzed, hogy szükséged lenne a rendszeres testmozgásra.
 • Szeretnél egy egymást segítő, inspiráló közösséghez tartozni.
 • Szakképzett trénertől szeretnéd megtanulni a helyes mozdulatokat.
 • Ízületkímélő mozgásformára van szükséged.

A Gymstick edzéseken légy tagja Te is annak a fitt közösségnek, ahol…

 • Elérhetjük céljainkat.
 • Jó zenére, vidám hangulatban, kellemesen elfáradunk.
 • Kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból.
 • Levezetheted a feszültséget.
 • Kikapcsolódsz egy inspiráló közösségben.
 • Félre teheted a hétköznapi gondokat.
 • Hozzád hasonló amatőr, de lelkes, sportolni vágyó emberekkel találkozhatsz.

Minden FittIam edzésen egy laza, fiatalos csapat tagja lehetsz, ahol kortól és edzettségi állapottól függetlenül jól érezheted magad.

Gyakran választják teljesen kezdők, akik több-kevesebb túlsúllyal rendelkeznek és keresik azt a mozgásformát, amit végre szívesen csinálnak és hatékonyan fogyhatnak vele.

Az edzésekről mondtátok…

“Már egy ideje járok Gymstick edzésre, minden testrészt átmozgat, és jó állóképességet ad. Nem utolsó sorban az eddig nem létezőnek hitt izmok is elő kerülnek. A csapat jó, mindeki kedves és aki újonnan jött az sem érzi magát kívülállónak. Judit szakmai tudása figyelemre méltó. Odafigyel minden emberre,egy csupa szív, csupa lélek ember. Mindig pozitív,támogató.”

Czene Andrea

“Jó, hangulatos, de megdolgoztató edzések voltak. Tetszettek a mozdulatok, a csapat, a lendület!”

Gizella

“Jucus remek órákat tart, pörgős, jó hangulatú, figyelembe veszi az igényeket, az edzettségi fokot, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, kortól függetlenül!”

Zvonarev Zsanett

Mit jelent pontosan a Gymstick edzés?

A Gymstick órákon a képen látható üvegszálas, ultra könnyű, szivacshengerrel bevont rúddal, a hozzátartozó két gumikötéllel és textil kengyellel edzünk meg minden létező izmot zenére.

Eredetileg egy fitnesz eszköz, amelyet arra találtak ki, hogy kombinálni lehessen az izomerő-állóképességet és a kardióedzést. Ez egy rendkívül innovatív sportszer, amely az egész testre ható edzést tesz lehetővé. Kifejlesztését két ismert koncepcióra alapozták. Az egyik a gumikötél, a másik pedig a tornabot. Utóbbit olyan módszerrel akarták továbbfejleszteni, amelyet egybe tudnak építeni a gumikötelekkel és azok használatának előnyeivel.

Bár a Gymsticket eredetileg izomtónust növelő gyakorlatokhoz találták ki, azóta már számos más területen is használják. Hatékonyságának titka, hogy rendkívül széles körben alkalmazható eszköz.

Az edzés során a gyakorlatok egyszerű, könnyen elsajátítható koreográfiával rendelkeznek. Az ellenállás gyorsan és erőlködés nélkül szabályozható a gyakorlatok végzése alatt. Minden edzettségi szintnek megfelel.

Egyéni gymstick edzésre is van lehetőség.

Edzettségi szintek, Gymstick bot típusok

A Gymstick botból 5 féle típust különböztetünk meg erőségtől függően: zöld, kék, fekete, ezüst, arany. Mi az edzéseken a kéket használjuk, amivel egy kezdő és haladó edzettségi állapotban lévő sportoló is tökeletesen megdolgoztathatja minden izmát.

Igény esetén a kék után következő erősebb fokozatú, fekete eszközökkel és a gyengébb fokozatú zöld eszközökkel is lesz lehetőség edzeni. Javaslom, először próbáld ki velünk a kéket és majd közösen eldöntjük, melyikre van szükséged.

Miben segíthet?

Az ülő munka egyik mellékhatása a helytelen testtartás, mivel a mellizmok megrövidülnek és a hátizmok elvesztik erejüket. Emiatt a vállak előre esnek, a gerinc nyaki és háti szakasza rendellenes pozíciót vesz fel. A fej helytelen tartása miatt a nyakizmok és a hátizmok megfájdulnak és a fájdalom tovább sugárzik fej és derék tájékra.

A Gymstick használatával az edzés során olyan gyakorlatokat végzünk, amik fejlesztik a törzsben található core (mély) izmokat. Hatással van a törzs stabilizációjára, az erő-állóképességre, az egyensúlyra és a koordinációra. A gyakorlatok ízületkímélőek, tehát nem terhelik meg őket.

A Gymstick órákon bármilyen edzettségi szinten lévő személy részt vehet biztonságosan és egyszerűen. Saját magad szabályozhatod az erősségét.

Az edzések során minden gyakorlatot megmutatok és közösen végezzük.

Manapság egyre többek számára fontos a törzs stabilizációja, erő-állóképessége és az erőedzés. Ezek fejlesztésére nyújt lehetőséget a Gymstick edzés Kaposváron, amely sokféle igényt képes kielégíteni. Bárki számára kiváló mozgásforma lehet, hiszen kicsi, költséghatékony, könnyű és használni is rendkívül egyszerű. Mivel biztonságos, így akár a fiatalabb korosztály is bátran kipróbálhatja.

A Gymsticket jóval könnyebb megfogni, mint a hagyományosnak nevezett gumikötelet, hiszen nem kell csavarni, vagy a kötelet a kezünkben tartani. Ezek egy botra vannak csatolva, amely azt is jelenti, hogy az ellenállás megnöveléséhez ezt szükséges csavarni. Ezáltal a kötelek szépen felcsavarodnak a bot két végére.

Kinek lehet hasznos a kaposvári Gymstick edzés?

Minden korosztály számára hasznos a Gymstick. Nézzük meg azért részletesebben, hogy kiknek segíthet:

 • Akik ülő munkát végeznek.
 • Akik keveset mozognak.
 • Akik erőnlétet szeretnének fejleszteni.
 • Akik formás vonalakat szeretnének.
 • Akik tónusosabb izomzatra vágynak.
 • Akik egy fitt közösségben szeretnének kellemesen elfáradni.
 • Akik rossz nyaki és háttartással rendelkeznek.
 • Akik nyitottak az új edzésformákra.

Mindenkit szeretettel várok 7-99 éves korig!:)

„A kaposvári fitt közösség, ahova tartozhatsz!”

Hogyan épül fel a FittIam Gymstick Muscle edzés?

Időtartama 60 perc.

A kihagyhatatlan speciális Gymstick zene. Garantált a bulihangulat!:)

Részei:

 • Bemelegítés
 • Fő rész – Gymstick segítségével 6-8 trió. Egy trió három, egymásra épülő gyakorlatból áll, mely során 30 másodperc terhelés és 10 másodperc pihenő szakaszok váltják egymást. Egy trión belül a gyakorlatokat mindkét oldalon elvégezzük.
 • Nyújtás

Milyen előnyei vannak a Gymstick használatának?

A mozgásformát úgy fejlesztették ki, hogy a gyakorlatokat elvégezve egy egész testre kiterjedő edzést tegyen lehetővé. Ez a mozdulatok és feladatok százait kínálja, amelyeket a szabad súlyokkal végzett gyakorlatok nem tudnak utánozni. Az edzés során fejleszthető az ízületek ereje és stabilitása, de segíti továbbá az inak épségének megőrzését és csökkenti a sérülések veszélyeit is.

A kisebb és gyengébb, az ízületeket körülvevő izmokat is edzi.

Bármilyen kérdés, jelentkezés esetén fordulj hozzám bizalommal!

Edzés időpontok

Helyszín:

XL Fittlesz edzőterem, Kaposvár, Arany János utca 2/A.

Időpontok:

Hétfő 19:00 – 20:00

Péntek 17:00 – 18:00

Egyéni gymstick edzésre is van lehetőség.

Ajánlom még az alábbi lehetőségeket:

Smart aerobic edzés Kaposváron

Személyi edzés Kaposváron

Még több információért, hasznos tippekért, tanácsokért csatlakozz a FittIam közösséghez a Facebookon a FittIam csoportban és kövesd a FittIam Facebook oldalát is!

https://www.facebook.com/groups/492770585439314/

Elérhetőség:

Ferge- Tóth Judit

Telefonszám: +36 30 699 5863

Email: info@fittiam.hu

Az alábbi űrlapon gyorsan és könnyen leadhatod a jelentkezésedet kötelezettségtől mentesen. Töltsd ki az adatokat és nyomj a küldés gombra!